Imagine #1

Obtine un spatiu cald cu mobilier din lemn masiv de la Artisan de Maison

Decembrie 4, 2017

Artisan de Maison te ajuta sa obtii o atmosfera intima si calda in casa ta cu mobilier din lemn masiv personalizat la comanda.

Iubim lemnul masiv an dupa in an in tendintele de décor interior. Expertii in domeniu – cei care seteaza tendintele anuale – inca includ cu success acest tip de material in crearea celor mai frumoase piese.

Specialistii Artisan de Maison creeaza foarte multe dintre piese in colaborare cu arhitecti sau designeri ce contribuie prin specializarea lor la frumusetea mobilierului din lemn masiv customizat. Toate aceste detalii sunt esentiale in obtinerea unei atmosfere calde si placute in casa ta, iar astazi te vom indruma cu cateva sfaturi pentru a obtine rezultatele dorite.

1 Alege mobilier din lemn masiv in esente calde si placute

Imagine #1

Orice piesa de mobilier din lemn masiv poate fi customizata incepand cu esenta de lemn folosita. Poti alege o esenta de stejar, frasin, tei sau cires, sau una exotica, precum cea de eucalypt, meranti sau larice siberian. Expertii nostri te vor ghida pentru ca esenta de lemn aleasa sa fie in perfecta armonie cu casa ta.

2 Customizeaza mobilierul din lemn masiv ales

Imagine #2

Fie ca iti doresti detalii speciale sculptate in mobila sau vrei un mobilier pictat, noi te putem ajuta! Contacteaza-ne la numarul de telefon 0756.134.837si vom creiona impreuna viziunea ta, din stadiul de dorinta pana la cel de cea mai frumoasa realitate!

3 Ofera casei tale stil prin mobilier din lemn masiv cu personalitate

Imagine #3

O biblioteca mare sculptata la limita dintre vintage si modern? Un pat cu baldachin plin de confort si rafinament? O bucatarie functionala si extrem de frumoasa? Indiferent de mobilierul din lemn masiv de care ai nevoie, acesta va imprima intregii locuinte stil, prestanta si o personalitate deosebita.

Cu Artisan de Maison, casa ta se transforma dintr-o locuinta obisnuita intr-un camin confortabil, cald, decorat modern, in tendintele de design interior actuale. Nu ezita sa ne contactezi pentru a ne oferi mai multe detalii cu privire la amenajarea mult dorita!