Obloane

Obloane Detaliile chiar fac diferenta. O usa din combinatie de lemn masiv sculptat si fier forjat iti aminteste de o plimbare printr-un cartier vechi din Paris. Tocurile de geam si obloane din lemn in culori vii te trimit cu gandul la casele din Provence. Un blat de masa sculptat in lemn sau o noptiera pictata cu motive florale dau un aer de poveste casei tale.

Cu Artisan de Maison ai garantia atentiei pentru detalii si finisaje! Conferim produselor noastre cea mai inalta calitate, estetica si longevitate!
 

Sfatuieste-te cu specialistii Artisan de Maison si alege cele mai potrivite tipuri de obloane pentru stilul casei tale:

  • Cere parerea artizanilor nostri in alegerea tipului de lemn pentru rame si obloane in perfecta armonie cu casa ta: lemn masiv de stejar, frasin, cires sau esente exotice (eucalypt, meranti, larice siberian);
  • Afla avantajele folosirii lemnului stratificat;
  • Intreaba-i ce tip de obloane din lemn (rustice, clasice sau moderne) se potrivesc ferestrelor tale si arhitecturii casei si care sunt obloanele care impiedica cel mai bine intrarea luminii si au gradul cel mai ridicat de izolare termica si fonica.
 
Nu uita ca ferestrele si obloanele pot transforma in totalitate aspectul unei case, prin amplasare si prin aspect. Sunt ochii pe care casa ta ii deschide catre lume, in fiecare dimineata!