scari de lemn model

Interior sofisticat cu scari de lemn de la Artisan de Maison

Octombrie 23, 2017

 

Designerii de la Artisan de Maison creeaza scari de lemn sofisticate si un mobilier deosebit pentru case personalizate.

Interiorul caminului tau poate fi perfect mobilat cu accesoriile din lemn realizate manual, in functie de spatiul oferit. Trecerile de la un etaj la altul si holurile sunt mult mai practice cu scarile potrivite si o balustrada pentru mai multa siguranta.

Fiind un material rezistent si foarte versatil, lemnul de esente tari poate fi vopsit pentru un plus de originalitate si frumusete.

Chiar si in cadrul apartamentelor, duplex-urilor, sau al penthouse-urilor, aceste scari de lemn completeaza perfect cadrul.

Treptele din stejar, frasin, fag, nuc sau cires sunt gata sa multumeasca orice simt artistic. Cu posibilitatea de a fi vopsite sau sculptate, scarile sunt solutia ideala pentru un aspect de lux al casei. Tratate sa se mentina perfect la factorii de trafic, la umezeala, zgarieturi si factori de coroziune, scarile sunt un element cheie in orice casa. Chiar si lemnul natur, cu textura la vedere, sau cel lacuit garanteaza un efect armonios al intregii incaperi.

Cu o experienta vasta in domeniu, echipa Artisan de Maison creeaza modele inedite de scari de lemn, pentru orice familie:

Scari de lemn clasice din stejar

scari de lemn stejar

Stejarul se numarul printre materialele preferate pentru crearea unor scari de lemn clasice. Structura sa naturala poate fi data cu un bait inchis sau pur si simplu cu un lac transparent, in functie de nuanta dorita. Fiind ideal si in realizarea mobilei vintage, acesta este de nelipsit si din decoratiunile interioare cu scari de lemn. Fie ca sunt lasate natur sau sunt vopsite, treptele din stejar pot fi dispuse in spirala pentru un efect uimitor, sau paralel pentru un design modern.

Holul capata un alt aspect, iar trecerea de la un etaj la altul se face mult mai facil. Alaturi de o balustrada sculptata din lemn cu stalpi simpli sau cu model, caminul tau va arata minunat.

Armonia intregii case este redefinita cu piesele de mobila personalizate de la Artisan de Maison.

Scari de lemn moderne, cu balustrada din fier

scari de lemn cu balustrada

Un design popular realizat de Artisan de Maison este cel al scarilor din lemn cu  balustrada din fier forjat.

Treptele pot fi dispuse in spirala sau in zig-zag pentru a crea un aspect modern holului. Cum siguranta este pe primul loc, stalpii de fier si balustrada in acelasi stil completeaza perfect designul scarilor. Fierul rezistent mentine structura scarilor si contribuie la stabilizarea balustradei.

Indiferent de stilul preferat in decoratiuni interioare, aceste scari de lemn sunt un element cheie. Artisan de Maison creeaza cu succes cele mai inedite modele de scari pentru un cadru armonios si fermecator.