artisan_de_maison_710_482_esente_finisaje

Esente si finisaje

Finisaje lemnLasa-te vrajit, alaturi de echipa noastra de artizani de fascinatia lemnului masiv! Si alege pentru casa ta modele personalizate, obiecte unicat, obiecte cu suflet pe care ti le vom face la comanda, exact asa cum ti le-ai imaginat.

ESENTE:

Artisan de Maison realizeaza la comanda usi si ferestre, piese unicat de mobilier, scari si balustrade din esentele cele mai variate de lemn masiv, perfect potrivite casei tale. Nu trebuie decat sa te sfatuiesti cu specialistii nostri si sa alegi, pentru orice produs, nuanta si textura de lemn care se potrivesc cel mai bine caminului tau:

Convingerea noastra este ca nu elementul comun, de serie, ci ideile si visele tale si obiectele cu suflet trebuie sa primeze atunci cand iti imaginezi cum va arata casa ta. Si asta ne ofera unicitate noua, artizanilor casei tale!

FINISAJE:

Si in ceea ce priveste finisajele, lucram numai cu produse de calitate superioara: vopseluri si baituri ecologice pe baza de apa specifice fiecarui tip de produs din lemn masiv.

Putem astfel obtine nu doar finisaje cu baituri, lacuri, ceara sau orice vopsea cu codul de culoare RAL dorit, ci si finisaje personalizate, obtinute din combinatii originale, unice de culori.
Pentru o personalizare a casei de la ansamblu pana la detalii!

Specialistii nostri te vor consilia pentru alegerea celor mai adecvate sisteme de baituire, vopsire si lacuire, pentru finisaje de calitate si produse rezistente in timp, protejate maxim impotriva intemperiilor, inundatiilor, razelor soarelui, mucegaiului si folosirii de zi de zi.

Indiferent de tipul de spatiu pe care vrei sa-l amenajezi (casa, magazinul, gradina ori biroul), noi iti oferim solutia personalizata optima!

Video de prezentare

Convingerea noastra este ca nu elementul comun, de serie, ci ideile si visele tale si obiectele cu suflet trebuie sa primeze atunci cand iti imaginezi cum va arata casa ta. Si asta ne ofera unicitate noua, artizanilor casei tale


Testimoniale

Excelente solutii pentru tamplarie din lemn stratificat adaptate dimensiunilor noastre atipice!

Mobilierul clasic din lemn masiv pictat cu motive florale mi-a intregit decorul shabby chic.

Echipa Artisan de Maison mi-a oferit solutia ideala de scara la comanda exact pe masura casei mele.