despre noi, mobilier din lemn masiv, mobuilier din lemn masiv sculptat, mobilier din lemn masiv pictat

Despre noi

Despre Artisan De Maison

Indiferent de tipul de spatiu pe care vrei sa-l amenajezi (casa, magazinul, gradina ori biroul), noi iti oferim solutia personalizata optima!

Despre obiectele cu suflet

Ceea ce ne dorim, cu siguranta, oricare dintre noi atunci cand ne gandim la “casa noastra” este, inainte de toate, o casa cu personalitate. O casa in care sa ne punem amprenta proprie. O casa care sa spuna o poveste despre noi insine.

Caci, dincolo de pereti, exista sufletul caminului in care locuim.

Exista micile sau marile detalii care chiar fac diferenta.

Si mai exista povestea din spatele obiectelor cu personalitate. O usa din combinatie de lemn masiv sculptat, prin care patrunzi in casa si in amintirile unei vacante in Toscana. Tocuri de geam si obloane din lemn in culori vii, asemenea caselor din Provence. Un blat de masa decupat si sculptat in lemn sau un scrin din lemn pictat, cu aer vintage.

Noi, echipa Artisan de Maison, credem in povestile pe care frumusetea lemnului le poate spune si vrem sa insuflam viata proprie oricarui obiect pe care il cream. Iar misiunea pe care ne-am propus-o este sa transformam in realitate palpabila orice gand, vis si poveste legata de frumusetea casei tale.

Lasa-te vrajit, ca si noi, de fascinatia lemnului! Si alege pentru casa ta modele personalizate, obiecte unicat, obiecte cu suflet pe care ti le vom face la comanda, mobilier din lemn masiv exact asa cum ti le-ai imaginat.

Creativitatea noastra s-a inspirat din portile maiestuoase maramuresene, troite, obiecte vechi provensale, din mobilier din lemn masiv, in stil florentin, de palatele toscane, de casele provensale, de castelele medievale ori de cabanele din Alpi.

Iar indemanarea s-a acumulat in ani intregi de migalire, sculptare sau pictare a lemnului.

Dar Artisan de Maison inseamna mai mult decat o echipa de artisti ai lemnului!  

Inseamna creativitate, talent si flexibilitate.

Inseamna obiecte din lemn unicat, facute la comanda, ce iti vor personaliza casa.

Inseamna seriozitate si promptitudine in livrarea comenzilor pentru produsele pe care le realizeaza

Serviciile pe care Artisan de Maison ti le ofera:

Desi avem utilaje de prelucrare de ultima generatie, tusa finala, cea care confera unicitate oricarui produs creat in atelierele noastre, este realizata manual.

Ea aduce cu sine amprenta artistului si reflecta personalitatea viitorului proprietar. Atentia pentru detalii si finisaje este maxima, conferind produselor noastre cea mai inalta calitate, estetica si durabilitate!

Convingerea noastra este ca nu elementul comun, de serie, ci ideile si visele tale si obiectele cu suflet trebuie sa primeze atunci cand iti imaginezi cum va arata casa ta. Si asta ne ofera unicitate noua, artizanilor casei tale!

 

Video de prezentare

Lasa-te vrajit, ca si noi, de fascinatia lemnului! Si alege pentru casa ta modele personalizate, obiecte unicat, obiecte cu suflet pe care ti le vom face la comanda, exact asa cum ti le-ai imaginat.


Testimoniale

Excelente solutii pentru tamplarie din lemn stratificat adaptate dimensiunilor noastre atipice!

Mobilierul clasic din lemn masiv pictat cu motive florale mi-a intregit decorul shabby chic.

Echipa Artisan de Maison mi-a oferit solutia ideala de scara la comanda exact pe masura casei mele.