ATN1543

Amenajeaza un local irish cu mobilier din lemn masiv la comanda

Octombrie 25, 2017

Un mobilier din lemn masiv la comanda de la Artisan de Maison poate deveni atuul principal al localului tau.

Localurile de tip irish s-au bucurat intotdeauna de succes. Atmosfera, profilul si meniul de tip irlandez sunt preferate de o multitudine de clienti. Pline de viata si energie, pub-urile sau bar-urile irish au propriul lor farmec.

Specialistii Artisan de Maison te pot ajuta sa iti amenajezi localul cu poveste irlandeza cu ajutorul celui mai bun mobilier din lemn masiv la comanda. Plin de personalitate, eleganta si caldura, lemnul masiv seteaza energia locului. Specificul unui bar sau pub irlandez implica lumini relaxante, mult lemn natural cu detalii sau mici elemente sculpturale. Alteori, mobila de tip irlandez din local nu accentueaza doar aspectul, ci si senzatia la atingere. Lemnul masiv este extrem de placut si diferit, in functie de esenta aleasa pentru mobilier.

Bar+design5

Placari cu lambriu, mobilier din lemn masiv pentru bar, consola din lemn masiv sau alta piesa? Lucram in legatura atenta cu arhitecti si designeri ce transforma lemnul in adevarate povesti. Acestea vor deveni declaratiile de stil ce vor seta localul tau irish ca fiind unul de top. Adauga un sistem de iluminare adecvat pentru atmosfera pe care o doresti. Seteaza muzica perfecta pentru o stare de spirit de tip irish si amenajarea ta este gata. Clientii tai vor aprecia si observa atentia la detalii pentru a recrea o atmosfera autentic irlandeza.

moblier din lemn masiv la comanda

moblier din lemn masiv la comanda

Indiferent care este viziunea ta pentru un local cu specific irlandez, artistii Artisan de Maison pot crea pentru tine moblier din lemn masiv la comanda pentru a-ti transforma planul in realitate. Contacteaza-ne la telefon: 0756.134.837 sau email: contact.artisandemaison@gmail.com.