Masa

Adu spiritul naturii in casa ta cu mobilier din lemn masiv de la Artisan de Maison

29, 2017

Atunci cand alegi mobilier din lemn masiv in decorarea casei tale, alegi energiile naturale. Acestea pot crea in locuinta ta o atmosfera benefica si pozitiva, ce isi trage seva din lemnul natural folosit pentru fiecare piesa de mobila.

 

Artisan de Maison creeaza piese unice, pline de personalitate, din diferite esente de lemn. Lucrand in stransa legatura cu arhitecti si designeri talentati, creem pentru clienti mobilier personalizat, ce le reflecta viziunea.

 

 

Ce fel de mobilier din lemn masiv sa alegi?

Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand ne referim la tipurile de mobila din lemn masiv. Tu decizi! In functie de proiectul de amenajare sau redecorare, poti opta pentru diferite piese din lemn masiv.

 

#1 Creeaza o bucatarie din lemn masiv calda si intima

Bucatarie 1

Un blat din lemn masiv patinat, cu picturi manuale? O masa din lemn masiv reconditionata? Un set de corpuri de bucatarie din lemn masiv de esenta exotica? Decizia iti apartine. Artistii Artisan de Maison pot crea pentru tine cele mai frumoase piese. Acestea vor adauga bucatariei tale un aer fresh, inspirat din natura, customizat in tendintele actuale.

 

#2 Bucura-te de un dormitor rafinat cu mobilier din lemn masiv original

Dormitor1

Atunci cand alegi mobilier din lemn masiv in amenajarea dormitorului, efectul obtinut va fi unul de zile mari. Cu fiecare clipa petrecuta aici, te vei simti rasfatat, iar incaperea va deveni un sanctuar al stilului. Iar spiritul natural adoptat odata cu mobila iti va asigura o odihna benefica.

 

#3 Include accente de lemn masiv in decorarea intregii case

Masa

Daca proiectul tau de amenajare nu include o intreaga decorare cu lemn masiv, poti usor include doar cateva piese din lemn masiv, in diferite camere. O masa din lemn masiv in living, alaturi de masca de semineu; o biblioteca eleganta in dormitor sau in camera de zi; un set de masa si scaune in bucatarie. Alegerile sunt nelimitate. In plus, poti customiza aceste piese pentru a se potrivi cu intregul decor.

 

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0756.134.837 sau direct pe site-ul Artisan de Maison si impreuna putem crea un proiect din lemn masiv ce iti va transforma intreaga locuinta intr-un palat modern, confortabil si elegant!