Clean And Neat Coffee Hotspot Decor with Minimalist Furniture

3 motive pentru care sa iti amenajezi cafeneaua cu mobilier din lemn masiv

28, 2017

 

Lemnul masiv s-a dovedit intotdeauna a fi o optiune perfecta pentru amenajarile interioare. Elegant, usor de intretinut, durabil si plin de personalitate, este esenta perfecta pentru a insufleti un spatiu, mai ales unul public. Artisan de Maison ofera o gama variata de piese unice de mobilier, create in conformitate cu viziunea clientului, la cea mai buna calitate.

 

Atunci cand vorbim de o cafenea, aceasta trebuie sa fie o oaza de liniste, relaxare sau divertisment pentru oaspetii care ii calca pragul. O parte extrem de importanta in atmosfera unui astfel de local este amenajarea. Ea va fi prima ce va atrage sau nu clientii, putand face diferenta, alaturi de servicii si produse, intr-o loializare permanenta.

 

O cafenea mica si cocheta cu accente moderne? Sau poate una cu un suflu vintage reinterpetat? Un spatiu eclectic si plin de personalitate sau clasic si liniar? Fiecare cafenea are propria viata si propriul stil, dar odata ce ai decis cum vrei sa fie spatiul tau, te poti apuca de decorare. In toate acestea, lemnul masiv se va dovedi o adevarata plus valoare in rezultatul final. De ce? Afla mai jos!

 

De ce alegi lemnul masiv in amenajarea cafenelei?

 91d8e6ecc497f9c12ff0af035b74803d

#1 Mobila din lemn masiv creeaza o atmosfera personala si placuta, in comparatie cu alte tipuri de materiale. Pereti placati cu lambriuri din lemn masiv vor reflecta un spatiu intim si confortabil. Un coffee bar din lemn masiv va avea prestanta si eleganta. Mese reconditionate din lemn masiv isi vor aduce patina timpului, transformand-o intr-un element fermecator. Ai nenumarate posibilitati!

Clean And Neat Coffee Hotspot Decor with Minimalist Furniture

 

#2 Lemnul masiv reflecta calitatea. Prin alegerea acestui tip de mobilier, vei dovedi clientilor inca de la prima vizita atentia pentru detalii, calitate si preferinte, insuflandu-le usor spiritul modern al cafenelei tale.

Ferestre-si-usi-terasa

#3 Mobilierul din lemn masiv este atat de durabil, incat nu te vei confrunta cu problema reamenajarilor prea des. Acesta rezista mult, se ingrijeste usor. Aceasta investitie isi va dovedi valoarea sezon dupa sezon, protejandu-ti bugetul, pentru ca tu sa il poti folosi  pentru a-ti dezvolta si mai mult afacerea.

consola-blat-stejar

Sunt o multitudine de motive pentru sa alegi amenajarea cafenelei tale cu lemn masiv. Contacteaza-ne la 0756.134.837 sau direct pe site iar noi te vom ajuta sa creezi un spatiu unic, ce te va scoate din anonimat si va fi recunoscut de catre clientii tai!